narrowgauge.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Comandau ~ Csömödér ~ Debrecen, "Zsuzsi" ~ Debrecen, funfair ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Home
Timetables
History
KBK
Gallery
Maps
Links
FAQ
Partnereink

Magyar Deutsch Român Nyomtathat vltozat
Hozzászólások

Birincsik József (2011-09-16 11:42:28)

A Mátravasút lépései mindenképpen impresszívek. Reméljük, hogy megtalálják a célközönségüket. Jó lenne, ha a drágán visszaépült szalajkaházi vonal újraéledhetne.

Felsőtárkány kínálata kicsit szűkös. Ott évekkel korábban volt ígéret a gőzösüzem bevezetésére, de nem került sor a dologra. Kár, pedig gyönyörű tájon menne. Hiányolom onnan a fotózási célra közlekedő esetleges különdíjas rönk- és kőszállító tehervonatokat is legalább évi 2-3 alkalommal. Remek téma lenne. Kialakíthatnának igényesen elhelyezett fotós állásokat a vasút mellett, amiket csak a fotójeggyel rendelkezők vehetnének igénybe, és ebből lehetne finanszírozni a fotó-tehervonat közlekedését.

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi húsz meg tizenhárom?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Vasútkereső
Vasútkereső térkép

(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV - EgyesületOnline