narrowgauge.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Comandau ~ Csömödér ~ Debrecen, "Zsuzsi" ~ Debrecen, funfair ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~
Home
Timetables
History
KBK
Gallery
Maps
Links
FAQ
Partnereink

Magyar Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Sorry, there is not any content on this site in English. Try it in Hungarian.

Hozzászólások

T. Bence (2013-06-10 23:04:11)

Nagy öröm, és egy kis szomorúság volt olvasni Gábor atya írását. Öröm, hogy folyamatosan gondját viselik az öreg harcosnak, és szomorúság, hogy a Pálházai Kisvasút mellett csak ennyi maradt ebből a szép vasútból.
Plébános úrnak nagy köszönet a vasútbarát és értékteremtő munkájáért!

Kovács Győző (2013-06-13 20:20:48)

Plébános Úr gratulálok!! Szép volt és megható.
További soksikert kívánok Önnek.

Harbulya Tibor (2013-06-17 22:07:11)

Nagyon szép lett, volt szerencsém látni 2011-ben.
De a jelen kinézete a régi szép időket idézi fel, amikor még serényen vitte a vonatokat.Nekem megadatott, hogy láttam a működő kisvasútat.S.patakon voltam Diesel-mozdony szerelő tanuló.De sajnos a javításukat már nem érte meg .A kisvasút szeretete máig megmaradt, ezért emlékül elkészítettem az Mk45-2009 és egy Bax 475-ös kocsi modelljét 1:20 méretarányba ho:1200mm sz:120mm Ha sikerül feltenni képet, mindenkivel szívesen megosztom .Nálam még mindig jár A KISVONAT.Köszönet mindenkinek .

Tóth Gábor (2013-06-21 22:54:44)

Hiánypótlásként a cikkemhez: A you tube-on az alábbi címen található a videó a ledaruzásról: MK 45 2009 hegyközi mozdony hazaérkezése (Hegylako 74 által feltöltve, ez volt a régi yt-os címem.)

Harbulya Tibor (2013-07-25 19:29:40)

Nagyon szép lett. Köszönet mindenkinek, a hazahozatalért, a szép festésért. Talán valamikor egy kocsit is sikerül majd szerezni .Minnél többet nézi az ember a régi képeket, amikor még működött a kisvasút annál fájóbb a megszüntetése és hiánya (lásd az út állapotát ).Túrisztikai értéke felbecsülhetettlen lenne .

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi huszonkettő meg harmincnégy?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV