narrowgauge.hu
~ Almamellék ~ Balatonfenyves ~ Comandau ~ Csömödér ~ Debrecen, "Zsuzsi" ~ Debrecen, funfair ~ Felcsút ~ Felsőtárkány ~ Gemenc ~ Gyöngyös ~ Hortobágy ~ Kaszó ~ Kemence ~ Királyrét ~ Lillafüred ~ Mesztegnyő ~ Nagycenk ~ Nyíregyháza ~ Pálháza ~ Pécs ~ Szegvár ~ Szilvásvárad ~ Szob-Nagybörzsöny ~ Tiszakécske ~
Home
Timetables
History
KBK
Gallery
Maps
Links
FAQ
Partnereink

Magyar Deutsch Român Nyomtathat vltozat

Sorry, there is not any content on this site in English. Try it in Hungarian.

Hozzászólások

Birincsik József (2017-07-27 22:17:19)

Lehet, hogy laikus a kérdés, de a Zsuzsivasút nem pár éve épült teljesen újjá?

Nikolausz Tamás (2017-07-29 09:41:20)

A pécsi gyermekvasút pályahossza is vicc! Nem lenne rossz, ha annak is jutna a meghosszabbítására, mondjuk egyik oldalon a Kisrétig, a másik oldalon Lapisig!

Kircsi László (2017-08-13 16:22:42)

Ami a debreceni Zsuzsi "teljesen újjá" építését illeti: Sajnos teljes felújításról nem volt szó. Megújult a pálya egy része,"sámsoni út" megállónál visszaépítették a második vágányt. Hármashegyalján épült egy igen silány minőségű végállomás. Debrecenben a régebbi helyett csak egy ideiglenes (vég)állomás készült el. Épült egy akadálymentes kerékpárszállítós kocsi,de a mozdonyok felújításáról,akkor és azóta sincsen szó. Az ígért (a tervekben is szereplő)új debreceni(vég)állomásnak azóta sincs nyoma! Bár a Nagyállomási bekötés ötlete akkor is előkerült,de elvettették,mert a 100a fővonal nem szintbeli keresztezése nagyon drága lenne. Akkor szintén szó volt a pálya Hármashegyalja és Nyírmártonfalva közötti 5 kilométeres régebben felszedett szakaszának visszaépítéséről is. Ezek a tervek azonban időközben elhaltak,ahogy nálunk szokás... Így tehát nyugodtan fogalmazhatunk úgy,hogy a mai napig félkész állapotok uralkodnak a Zsuzsi háza táján.

ötvenkét józsef (2017-08-21 23:17:57)

AZ ÖSSZES KISVASÚT FELÚJÍTÁSRA SZORUL!!!

Ön is hozzászólhat

Az e-mail címet csak az Önnel való kapcsolatfelvételre használjuk, nem jelenik meg és nem adjuk ki. Használható HTML címkék (tag): i és b, a megengedett legnagyobb hossz 1000 karakter.

Az Ön neve:
E-mail címe:
Hozzászólás:
Mennyi negyvenkettő meg huszonegy?
Kereső

Keresett szöveg:


Részletes képkereső


Képtár
Képtár

Küldjön képet!


Vasútkereső
Vasútkereső térkép

Hírlevél

E-mailban értesítjük új cikkeinkről, ha feliratkozik hírlevelünkre.


(c) Kisvasutak Baráti Köre Egyesület - Impresszum - Hír küldés - Üzenet
Belépés - Webmail - Intranet - FAV